Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2013 00:17 - Ароматът на любовта онлайн: Най-предпочитаните цветя за Свети Валентин
Автор: zabunova Категория: Тя и той   
Прочетен: 2751 Коментари: 2 Гласове:
4



Онлайн МАГАЗИН
Цветя за Свети Валентин

     Празникът на влюбените Свети Валентин наближава и цялата атмосфера се изпълва с аромата на любовта. Навсякъде са изложени красиви, ароматни и пъстри цветя и букети. Доверявайки се на онлайн магазин за доставка на цветя и букети „Цветен Свят“ вие ще очаровате своята половинка с красив и изпълнен с романтика букет.
     Ако се чудите защо цветята са любимият и най-подходящ подарък за деня на влюбените, погледне радостта и очарованието в очите на този, който ги получава и сами ще разбере отговора.
    Традиционно червените рози са едни от най-предпочитаните цветя за празника, но с течение на времето много екзотични цветя започват да стават все по популярни и желани.
     За да бъдете поготвени и за да направите най-добрия избор, когато правите поръчка за доставка на цветя, ще споделя с вас каква символика носят различните цветя и кои са най-предпочитаните видове за Деня на Влюбените.

     • Червени рози – от древни времена розите на символ на любовта и страстта. Можете да изберете стилно аранжиран букет от червени рози или просто да вземете едно цвете и да поднесете своето послание. Розите са подходящи за романтични и опиянени от любов натури.

     • Орхидеи – тези цветя за олицетворение на екзотиката. На пазара можете да откриете различни по вид и цвят орхидеи. Те носят фина деликатност, а нежните им цветове ги правят забележителни и силно желани. Орхидеите са добър избор за млади, свободни и креативни личности. Те могат да бъдат аранжирани в красиви букети или поднесени в специални кашпи, декорирани с подходяща аранжировка.

     • Карамфили - това са цветя, които символизират смелостта и величието. Те са подходящи за ярки личности с успехи в своята професионална среда или непоправими оптимисти и мечтатели. Чудесен начин да кажете на половинката си, че влагате цялата си любов и старание във всичко, което правите е като й изпратите доставка на цветя стилно аранжирани в приказен букет.

     • Гербери – чудесно допълват енергичните и изпълнените със жизненост и идеи личности. Те символизират усмихнатите лица и любовта на хората към радостите в живота. Като повечето видове цветя и герберите могат да бъдат открити в различни цветови вариации. При тях се срещат доста хибридни видове. Могат да бъдат аранжирани по различни начини и в различни цветни комбинации. Освен това герберите са и доста издръжливи цветя, можете да бъдете спокойни, че поръчаната от вас доставка на букети ще радва половинката ви дълго време.

     Всяко цвете носи своя собствена красота и свежест. За това когато избирате цветята, които да поднесете на своята половинка за Свети Валентин знайте, че няма по-добри посланици на любовта от тях. А красиво аранжираните и поднесени с мили думи цветя и букети остават завинаги в сърцето на всяка дама. Затова е добре да помислите какви цветя ще изберете за празника и какви думи ще използвате при поднасянето им.

    В случай, че имате нужда от съвет не се колебайте да го поискате когато посетите цветарския магазин. Ако обаче не разполагате с нужното време, за обикаляте магазините, знайте, че винаги можете да поръчате доставка на цветя и букети онлайн, където опитните професионалисти ще ви помогнат с интересни и винаги оригинални решения. 
     Можете да разчитате на тях и ако нямате възможност лично да поднесете цветя на любимото момиче. Просто изберете желаният букет и поставете картичка с думите, които искате да споделите, а за останалото ще се погрижи куриера.
      Чудесно аранжирани букети за Свети Валентин можете да видите тук :
     
http://www.cvetensviat.com/за-повод/свети-валентин











Гласувай:
4



1. aip55 - Аз пък
09.02.2013 12:30
Аз пък измених на цветята. Купувам най- -големият и скъп шоколад или бомбониера. Установих, че не всички жени се радват на цветята. На шоколадите определено им светеха очите от вълнение и за допълнение бутилка бяло шампанско.
цитирай
2. zabunova - ОК!
09.02.2013 14:55
aip55 написа:
Аз пък измених на цветята. Купувам най- -големият и скъп шоколад или бомбониера. Установих, че не всички жени се радват на цветята. На шоколадите определено им светеха очите от вълнение и за допълнение бутилка бяло шампанско.

Щом светят очите! Нали е Ден за обичане!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabunova
Категория: Новини
Прочетен: 698647
Постинги: 301
Коментари: 292
Гласове: 1441
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930