Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2016 09:29 - Кандидат-президентът генерал Румен Радев се срещна с граждани на Бяла
Автор: zabunova Категория: Политика   
Прочетен: 832 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 31.10.2016 09:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

          Точно в 11.00 на 30 октомври кандидатът за президент, издигнат от ИК, подкрепян от БСП, генерал Румен Радев  влезе в големия салон на НЧ „Трудолюбие-1884” . Той и придружаващите го Таню Киряков, български състезател по спортна стрелба, двукратен олимпийски шампион, Добрин Данев,  депутатът от 19 МИР,  Крум Зарков, член на ИБ на левицата, бяха посрещнати с ръкопляскания от отзовалите се на организираната от БСП предизборна среща в Бяла,  една от общините, където първоначално бе издигната кандидатурата му.  Преди да представи гостите на публиката, председателят на ОбС на БСП Николай Стефанов  вдигна рекламната  диплянка с логото на кандидат-президентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова”За доброто на България” и обяви  на хората, че при тегленето на жребия в падналия се № 13 поддръжниците на генерала видели предзнаменование  за победа  (не фатализма на числото): С № 13 на 13 ноември (когато ще е вторият тур) печелим изборите!” – вдигна настроението  Стефанов и даде думата на кандидата за президент.
     Няма как да се пренебрегне рекламния материал с професионалната биография на генерала, която впечатлява и която получи всеки участник в срещата. „Няма да бягам и да се крия от критично важни за държавата проблеми – демографска криза, образование, селско стопанство, земеделие, икономическо развитие, местна власт, проблемът с бежанците!”- почна направо той. Обясни какви са правомощията на президентската институция. Наблегна на националната сигурност и заяви, че това понятие трябва да бъде разширено до благосъстоянието на българския народ, че трябва да имаме президент здраво стъпил на краката си, да се води само от интересите на българския народ, да стои зад приоритетите на България и да се ангажира с основните проблеми в държавата. Според него само така ще постигнем: по-свободни институции, повече сигурност и спокойствие за хората, за бизнеса и селското стопанство, за местното самоуправление… Да се работи за решаване на проблемите в здравеопазването и образованието, повече грижа за възрастните хора и за децата и най-вече младите, напуснали страната ни или готвещи се да я напуснат, да я припознаят отново, като своя родина, където имат перспектива. „За всичко това ще се борим заедно с Илияна Йотова, ако получим доверието на българските граждани!” -заяви генерал Радев.  И добави, че „държавата се е отдръпнала от малките населени места и селата,   изоставила е хората, които живеят там. След това говориха инж. Колю Стефанов, бивш кмет на общината, Георги Хаджиначев, бивш председател на Съюз на пенсионерите`2004,  усмихнат младеж от Пейчиново. Гостът  че  ще бъде президент, който е стъпил здраво на историческите корени, който не подправя културната история и работи за възстановяване на националното достойнство! Че решението, което ще се вземе  на 6 ноември, е от изключително значение. Подхвърляйки, че „няма   намерение да става  баща на никого”, генерал Радев бързо овладя отново умерения тон и предрече, че  „това не са просто президентски избори, не са състезание,  а битка! За  промяна  на политическия модел и обединението на всички българи около национално значими цели!”  На финала гостът благодари на жителите на Бяла за подкрепата и за това, че са едни от първите, повярвали в него.  

       „Познавам ген. Радев. Знам какъв човек и го подкрепям!” –   опита да налее повече увереност в решенията на избирателите, след Крум Зарков и  олимпиецът Киряков. Въпреки че отдавна бе минал определения  за срещата час, хората   проточваха ръкуването на    за довиждане, за да си кажат още нещо с гостите.



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabunova
Категория: Новини
Прочетен: 696426
Постинги: 301
Коментари: 292
Гласове: 1441
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031